Ett första inlägg..

Mitt första inlägg.

 Jag har gått tillbaka till 100% sjukskrivning. De få planer och mål jag satt upp för mig själv gick i stöpet med mycket annat som jag arbetat upp under det senaste månaderna. 
Tillbaka till grunderna somehow. Det måste fungera om jag ska fungera. 

Har varit hundvakt under veckodagarna till kära Jack samt spenderat extremt mycket tid utomhus. Jag skulle säga att jag nästan har snittat 5-8 timmar utomhus dagligen och det har varit helt fantastiskt. Första dagen jag kom hit från staden så kunde jag inte ens sova då längtan att ta sig ut samt den otroliga skillnaden på luftkvalitén jag känner höll mig vaken. 

Luften känns så otroligt fräsch och laddad här ute att varenda liten punkt i mig lever och när jag finner mig utomhus så kan vindar med olika dofter få mig att sucka av välbehag samtidigt som smilet nästan nuddar öronen. 

Jag hade tänkt att dela med mig av lite tankar, fotografier i vardagen samt lite allt möjligt krimskrams som kan råka dyka upp. Jag kämpar med en depression som hållit mig i greppet under en tid och kommer att dela med mig lite av hur jag hanterar den. 

Må väl :)

Kommentarer

  1. Hej hopp! Vilken fin blogg du kört igång med. Har länkat den i min blogglista så kanske du får besök från mina tittare också;) Kram / Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej :) Tack så jättemycket!! Och tack för det, uppskattas! :) Kram!

      Radera

Skicka en kommentar